Welcome
Welcome to <strong>FORUM SLOVENSKEGA DRUŠTVA UČITELJEV TUJEGA STROKOVNEGA JEZIKA</strong>.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, <a href="/profile.php?mode=register">join our community today</a>!

Pomoč pri projektu

Pomoč pri projektu

Postby Kadis on Mon Dec 01, 2008 1:14 pm

Spoštovani!

Sem Ema Hojnik s podjetja Kadis. Za potrebe projekta, v katerem sodelujemo, iščemo nekoga, ki bi nam izdelal razvrstitveni oziroma umestitveni test za nemščino in angleščino. Testi bodo dostopni preko e-platforme, zato morajo biti zasnovani tako, da ne bodo možni odprti odgovori.

Vse podrobnejše informacije, za sestavo ponudbe, lahko dobite preko elektronske pošte ema.hojnik@kadis.si. V primeru, da vam je ljubša bolj osebna komunikacija, pa lahko na taisti mail posredujete telefonsko številko in vas mi pokličemo ob želeni uri, če jo seveda navedete.

Bila bi hvaležna, če bi informacijo posredovali tudi kolegom, ki bi jih tovrstno delo zanimalo.

Hvala in lep pozdrav,

Ema Hojnik.
Kadis

Postby Vida on Mon Dec 01, 2008 4:13 pm

Upam, da vam bomo pomagali najti koga, ki ga tovrstno delo zanima. Sama sem informacijo že posredovala nekaj kolegicam.

Pozdrav!
Vida
Site Admin

Return to SKUPNA SOBA