Welcome
Welcome to <strong>FORUM SLOVENSKEGA DRUŠTVA UČITELJEV TUJEGA STROKOVNEGA JEZIKA</strong>.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, <a href="/profile.php?mode=register">join our community today</a>!

''sponzorji''

''sponzorji''

Postby mojcajarc on Tue Mar 04, 2008 6:39 am

Vida, kako so pa vse te reklame prišle na naš forum? Jih lahko preprosto izbrišemo, ker nam niso všeč, ali pa nimamo nobenih opravkov v Bangkoku? Jim lahko pošljemo kakega uničevalnega trojanskega konja? Na tem mestu bi prav morala stati ena sočna kletvica..., a vem, da naš forum prebirajo same uglajene dame.
mojcajarc

Postby Sarolta on Tue Mar 04, 2008 6:43 pm

Mojca, potrebovali so sredstva za vzdrževanje serverjev in njihovo zaščito pred virusi,... Sem tudi jaz podobno jamrala, pa je Vida rekla, da imajo drugi še več reklam. In ima prav, res jih imajo. Pa spama tudi. Tu ga še ni, zato se splača potrpeti.
Sarolta

Postby Vida on Thu Mar 06, 2008 10:27 pm

Mojca, Šarolta ti je že vse lepo razložila. Ja, kljub reklamam mi je ta forum še vedno uporabnejši od drugih zastonjskih.
Vida
Site Admin

Return to SKUPNA SOBA