Welcome to <strong>FORUM SLOVENSKEGA DRUŠTVA UČITELJEV TUJEGA STROKOVNEGA JEZIKA</strong>.
You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, <a href="/profile.php?mode=register">join our community today</a>!
bliža se novo leto in z njim tradicionalne EVO delavnice. V preteklosti nas je kar nekaj že tam paslo firbec, tkalo nova poznanstva ter nabiralo navdih in IKT znanja. Pokukajte priloženo vabilce, prepričana sem, da se bo našlo kaj tudi za vašo dušo.
Pozdravčič,
Saša
The CALL Interest Section of the international TESOL
professional association is pleased to offer the
opportunity to participate in the Electronic Village
Online (EVO) 2009 sessions. This is a professional
development project and virtual extension of the TESOL
2009 Convention in Denver, CO . The intended audience
for this project includes both TESOL 2009 participants
and those who can participate only virtually.
You do not need to be a TESOL member to participate in
a free, six-week, wholly online session of the EVO,
Jan 12 -Feb 22, 2009. Please visit our Announcement
Web page to select one among the various offerings.
Bom absolutno poskusila tudi letos. Priporočam vsem, tudi tistim, ki ste zelo zaposleni in bi radi vse skupaj spremljali bolj ob strani. V vsakem primeru boste profitirali, ker je prekrasna ekipa, prekrasna organizacija... pa še zastonj!
Super, Melita,
upam, da se kje srečamo... Danes zvečer je kick off... Jaz sem en kos inventarja na Becoming a Webhead , imam pa zacahnjene še dve delavnici (digifolios in images...), ma nisem še vpisana vanje.
fajn bodi,
Saša
kul, Vida, kar izbereš nimaš kaj falit!
Z Natašo (Srbija, lani z nama na BaW) in Biljano (Makedonija, letos prvič na BaW) smo na že začeli 'Od Vardara pa do Triglava'... heh, več nas bo, bolj bo veselo!
Nič hudega, Melita, tudi jaz sem, pa sem se jim vseeno pridružila. Daj se še ti. Smo še čisto na začetku. Saša mi je povedala, da moramo na te delavnice gledati bolj sproščeno - prisotni smo toliko kot lahko in brez slabe vesti. Ima prav. Se vidimo tam?
Sem že noter, v Blog-based lessons and E-portfolios. Vse sem že skompletirala, slikce dodala, podatke. Zvečer pa naprej. Tako me potegne, da kar ne moreš verjet.
Juhej, to je pa dobro, da smo prisotne na različnih mestih. Predlagam, da se po končanih delavnicah dobimo in se pogovorimo o tem, kaj bi od teh vsebin lahko prenesle na člane našega društva. Nekaj v stilu EVO po EVO-u. Kaj menite? Bi bile za to?
Jaz sem vsak teden malo na trnih, ce bom uspela narediti vso nalogo tekocega tedna, preden se zacne nov teden z novim kompletom nalog.
Najbolj me pa prevzame, ko mi Miquel iz Caracasa takoj odgovori, ko imam tezavo in se mi kaj ne izide. Celo zahvali se mi, ker sem mu odkrila kaksno novo tezavo, za katero prej ni vedel. Divota, res!
Bom, obljubim, da bom. Ampak samo šest tednov. Jaz sem ful ponosna na to, da nas kar štiri sodeluje na teh delavnicah. Smeškota za ponos pa ni, pa bi sedaj prav prišel.